Maalivahti Iiro Tarkki teki AHL-debyyttinsä tiistaina. Tarkki torjui Syracuse Crunchin tolppien välissä 24 laukausta, kun joukkue taipui Rochester Americansin hallissa rangaistuslaukauskilpailun päätteeksi 2-3.

Syracuse johti ottelua 2-0, mutta Rochester nousi tasoihin puolustaja Nick Crawfordin iskettyä 2-2 -tasoituksen ylivoimalla viisi minuuttia ennen varsinaisen peliajan loppua. Tarkki päästi rankkarikisassa viidestä yrityksestä kaksi taakseen.

Tarkki, 26, teki toukokuun alussa vuoden sopimuksen Anaheim Ducksin kanssa. Ex-Blues-vahti osallistui syyskuussa Anaheimin harjoitusleirille, mutta ei päässyt lähelläkään paikkaa Ducksin NHL-ryhmästä.

– Hän oli vain keskinkertainen. En sanoisi, että hänellä oli vahva harjoitusleiri. Hän ehkä enemmänkin totutteli Pohjois-Amerikan tyylisiin harjoituksiin sekä laukojiin, Anaheimin päävalmentaja Randy Carlyle kommentoi Tarkin harjoitusleiriä Ducksin vieraillessa Suomessa tämän kuun alussa.