Pelicansin hirmuliitoon luotsannut Kai Suikkanen tunnusti SuomiKiekko.com-sivuston haastattelussa, että Suomen A-maajoukkueen valmentaminen voisi kiinnostaa jonain päivänä. Tällä hetkellä se ei kuitenkaan Suikkasen mukaan ole millään tavalla ajankohtaista.

Suikkanen myös ylistää Leijonat Bratislavassa MM-kultaan luotsannutta Jukka Jalosta.

– Turha sanoa, etteikö jonain päivänä voisi kiinnostaa. Tällä hetkellä ei kuitenkaan yhtään, sillä minulla on ihan riittävästi hommia tässä seuratöissä, Suikkanen sanoi SuomiKiekko.com-sivuston haastattelussa.

– Toisekseen Suomella on erittäin hyvä maajoukkueen valmentaja. Jukka Jalosesta kannattaa pitää mahdollisimman pitkään kiinni. Se olisi Suomen kiekkoilulle hieno asia, Suikkanen jatkaa.

SuomiKiekko.com julkaisee viikonlopun aikana Suikkasen kattavan haastattelun.