Pelicans jatkaa SM-liigan sarjataulukossa toisena voitettuaan tiistain kotiottelussaan SaiPan 6-2. Lukemat eivät kertoneet koko totuutta ottelun kulusta, sillä SaiPa pystyi 50 minuuttia antamaan lahtelaisille hyvää vastusta. Lopussa ”sputnikit” kuitenkin romahtivat kotijoukkueen käsittelyssä.

Juha Koivisto maalasi SaiPan ensimmäisessä erässä johtoon ja toisessa erässä SaiPa tuli vielä 2-2 -tasatilanteeseen Ville Kohon maalilla. Kari Sihvonen ja Vili Sopanen olivat sitä ennen maalanneet Pelicansin johtoon. Pelicansin Aaron Brocklehurstin ylivoimamaalin jälkeen SaiPa jaksoi vielä taistella, mutta Max Wärnin ja Sopasen maalit 38 minuutin sisällä ratkaisivat ottelun. Sopanen huudatti kotiyleisöään vielä kypärätempullaan.

Sopanen sai kolmesta maalistaan tietenkin kolme IS-tähteä. Kaksi tähteä sai Janne Tavi, joka syötti kaikki Sopasen maalit. Wärn sai yhden tähden.

Pelicans – SaiPa 6-2 (0-1,2-0,4-1)

15.59 0-1 Juha Koivisto (Juha Kiilholma)
28.11 1-1 Kari Sihvonen (Tero Koskiranta)
29.47 2-1 Vili Sopanen (Janne Tavi, Jarkko Immonen)
42.23 2-2 Ville Koho (Roberts Jekimovs, Anssi Löfman)
46.48 3-2 Aaron Brocklehurst (Justin Hodgman) yv
1.22 4-2 Max Wärn
52.00 5-2 Vili Sopanen (Markus Seikola, Janne Tavi)