Teemu Selänne teki kauden ensimmäisen maalinsa maanantain NHL-kierroksella. Yksi osuma ei kuitenkaan riittänyt Selänteelle vaan hän iski avauserässä toisenkin, kunm Anaheim Ducks löi San Jose Sharksin vieraissa 3-2.

Selänne teki molemmat maalinsa Saku Koivun esityöstä. Selänteen kauden saldo on nyt 2+1. Koivulle pisteet olivat kauden ensimmäiset.

– Ensimmäinen maali on aina tärkein. Tässä hallissa ei ole helppo pelata, joten oli hyvä saada muutama maali aikaiseksi, Selänne sanoi Anaheimin verkkosivuilla.

Selänne vei Anaheimin lopulliseen johtoon ylivoimalla jo avauserän puolivälissä ja ohitti Sharks-vahti Antti Niemen toistamiseen viisi minuuttia myöhemmin.

San Jose kavensi keskimmäisen 20-minuuttisen aikana, mutta toisessa peräkkäisessä ottelussa osunut Anaheimin tähtilaituri Corey Perry yllätti Niemen rannelaukauksella päätöserän alussa. Ducks-pakki Toni Lydman sai maaliin kauden ensimmäisen syöttöpisteensä.

San Jose nousi vielä maalin päähän keasähankinta Brent Burnsin ohitettua Ducks-vahti Dan Ellisin Joe Thorntonin syötöstä. Sharks-kippari Thorntonille tehopiste oli kauden ensimmäinen.

Kauden ensiesiintymisensä tehnyt Niemi torjui 19 laukausta. Kauden alla leikkauksessa käynyt Niemi oli sivussa runkosarjan avauksesta ja toimi kahdessa sweuraavassa kamppailussa luukkuvahtina.