Jääkiekon 2011 MM-turnauksen paras pistemies Jarkko Immonen on syttynyt KHL-liigassa hurjaan vireeseen. Tiistaina hän teki jälleen maalin ja ampui ratkaisevan rankkarin, kun Kazan voitti Moskovan CSKA:n rankkarikisan päätteeksi 3-2. Sunnuntaina Immonen oli iskenyt kaksi maalia Minskin Dynamon verkkoon Kazanin voitossa.

Immosen 2-0 -johtomaalin syötti Antti Miettinen Latvian maajoukkuepelaajan Lauris Darzinsin kanssa. Petri Vehanen torjui Kazanin maalilla ja oli Immosen kanssa ratkaisemassa rankkarikisaa.

Pekka Rautakallion valmentama Riian Dynamo koki toisen perättäisen tappionsa hävittyään Riiassa Metallurg Magnitogorskille 1-3. Petri Kontiola viimeisteli Magnitogorskin voittomaalin.

//

Mikko Lehtonen masensi Teemu Lassilan

KHL-jääkiekkojoukkue Severstal Tsherepovetsin Mikko Lehtonen oli joukkueensa suurin tähti, kun seura voitti tiistaina Novonuznetskissa Metallurgin maalein 3-2. Toisessa erässä Lehtonen teki kaksi maalia nostaen joukkueensa 3-1 -johtoasemaan. Teemu Lassilan kolmannen erän hyvä maalivahtipeli ei riittänyt Novokuznetskille.

Novosibirskin Sibirin Jori Lehterä ja Jonas Enlund jatkoivat pisteputkeaan keräämällä syöttöpisteen 4-0 -voitossa ”sikailijajoukkueena” tunnetusta Vitjaz Tshehovista. Lehterä ja Enlund syöttivät Vladimir Tarasenkon tekemän Sibirin neljännen maalin. Suomalaiskaksikko on tällä kaudella merkkauttanut tehoja Sibirin lähes jokaisessa ottelussa.

//