Pelicans yrittää jatkaa alkukauden liitoaan perjantaina sarjan jumbojoukkuetta Tampereen Ilvestä vastaan. Pelicans-luotsi Kai Suikkanen muistuttaa, ettei sarjataulukkoa ole syytä liikaa tuijotella. Suikkasen mukaan Ilveksen pelissä on tapahtunut paljon positiivisia asioita parin viimeisen kierroksen aikana.

– Ilves on parantunut viime pelien aikana. He ovat muuttaneet omaa pelitapaansa ja nyt se alkaa näkymään, Suikkanen pohti SuomiKiekko.com-sivuston haastattelussa.

– Toivotaan, vaan ettei heidän kelkka käänny vielä meitä vastaan. Meille sopii, että pelaavat jatkossa vaikka kuinka loistavasti, kunhan eivät vielä tänään, mies jatkoi naureskellen.

Pelicansin resepti illan otteluun on yksinkertainen. Oman pelin kautta lähdetään liikkeelle, kuten klise kuuluu.

– Me lähdetään peliin nöyrin mielin ja oman pelin kautta. Meidän pitää pystyä keskittymään omaan tekemiseen pirun hyvin. Meidän on joka ilta pystyttävä antamaan itsestämme sata prosenttia. Materiaali ei meillä niin loistava ole, että voitaisiin vain vihellellen pelailla, Suikkanen paaluttaa.

SuomiKiekko.com julkaisee viikonlopun aikana Suikkasen kattavan erikoishaastattelun.