Maalivahti Pekka Rinne valittiin kamppailun kakkostähdeksi, kun hänen edustamansa Nashville Predators otti 2-1 -kotivoiton Carolina Hurricanesista NHL:n harjoitusottelussa lauantaina. Nashvillen Craig Smith iski ratkaisun jatkoajalla 11 sekuntia ennen kuin kamppailu olisi venynyt rangaistuslaukauskilpailuun.

Rinne selvisi urakastaan 20 torjunnalla. Huomattavasti kiireisempää iltaa viettänyt Carolinan Brian Boucher pysäytti 41 laukausta, joista 18 toisessa erässä. Carolina meni 1-0 -johtoon kolmannen erän alussa puolustaja Bryan Allenin laukauksella. Nashvillen tasioituksesta vastasi ylivoimalla osunut Patric Hörnqvist.

Teemu Laakso luuti Nashvillen takalinjoilla hieman yli 17 minuuttia. Tuomo Ruutu pelasi lähes 19 minuuttia Carolinan ykkösketjussa Eric Staalin ja Jeff Skinnerin rinnalla. Hurricanesin Joni Pitkänen ja Jussi Jokinen olivat sivussa pikkuvaivojen takia.

Ottelu oli kummallekin joukkueelle harjoituskauden viimeinen. Nashville voitti kahdeksasta ottelustaan peräti seitsemän. Carolina sai kuudesta pelistä tililleen vain yhden voiton.

//