Suomalaisvahti Fredrik Norrenan Linköping taipui Djurgårdenille kotiottelussa Ruotsin Elitserienissä keskiviikkona. Djurgården vei kaksi pistettä voittomaalikisan jälkeen maalein 3-2.

Maalinteon aloitti avauserässä kotijoukkue Linköping, kun Andreas Molinder onnistui. Kristofer Ottosson toi vieraat tasoihin heti toisen erän alkuun, mutta Linköping kuittasi nopeasti Mikael Håkanssonin maalilla.

Ottosson toi illan toisellaan Djurgårdenin tasoihin päätöserässä. Kun enempää maaleja ei nähty, oli edessä jatkoaika. Myös se oli maaliton ja ratkaisu haettiin voittomaalikisasta. Se venyi todelliseksi maratoniksi, sillä vasta 15. yritys palkittiin. Siinä Djurgårdenin Marcus Nilson yllätti Norrenan.

Linköping on sarjataulukossa kuudentena ja Djurgården nousi voittonsa myötä seitsemänneksi pisteen päähän Linköpingistä.