Entinen NHL-puolustaja Janne Niinimaa räväytti ja teki toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen Mestiksen Kiekko-Laserin kanssa. Mies teki debyyttinsä lauantaina ja paikat kestivät kovavauhtisen pelin hyvin.

– Kaikki varmasti näkivät, että pelituntuma oli vähän ruosteessa. Mestis on vaikea sarja pelata, tosi vaikea. Luulen, että liigassa olisi ollut helpompi tehdä debyytti. Täällä ei yhtään tiedä mitä tapahtuu missäkin tilanteessa, mikä on toki hyvä juttu, kun lähtee pelitilanteisiin kokeilemaan. Tulee yllättäviä tilanteita tosi paljon, Niinimaa sanoo Kiekko-Laserin verkkosivuilla.

– Positiivisena oli se, että polvet, selkä ja muut paikat kestivät hyvin. Kuntokin kesti yllättävän hyvin, sillä tuo peli on aivan erilaista, mitä pelkkä harjoitteleminen on. Hyvin pystyi palautumaan esimerkiksi pitkän vaihdon jälkeen, mies jatkaa.

Niinimaa ei ole vielä aivan täysin kuitenkaan palautunut selkävammastaan.

– Sellaisessa 75 prosentin kunnossa olen tällä hetkellä. Tiettyjä harjoitteita ei ole pystynyt selän takia tekemään ihan täysillä vielä. Olihan tässä kova nälkä päästä pelaamaan, kun on pitkään harjoitellut vaan, Niinimaa sanoo uuden seuransa kotisivuilla.