Saku Koivu ei ollut tyytyväinen Anaheim Ducksin peliin Hartwall Areenalla tiistaina. Anaheim kukisti Jokerit jatkoajalla 4-3, mutta Koivun mukaan vastaava esitys ei tule riittämään perjantaina samaisessa hallissa Buffalo Sabresia vastaan.

– Kyllähän tämä oli (meiltä) aika keskitason ottelu. Olihan se odotettavissakin. Aikaeron ja matkustelun takia lähtökohta oli aika hankala, Koivu kommentoi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Fyysisesti perjantaita ajatellen tälläinen yksi ottelu tähän väliin tekee hyvää, mutta paljon pitää omaa tasoa nostaa, jotta perjantaina pystytään voittoa lähteen hakemaan, Koivu jatkoi.

Ottelun avausmaalin syöttänyt Koivu ei kuitenkaan laittanut lopussa tiukaksi muodostunutta taistelua pelkästään Anaheimin vaisuuden piikkiin vaan jakoi tunnustusta isännille.

– Jokerit pelasi erittäin vahvan ottelun, vauhtia ja taitoa kyllä riitti. Joukkueena he pelasivat tiivistä puolustuspeliä ja vastahyökkäyksiin tultiin kovalla vauhdilla. Jokerit pelasi vahvasti ja varmasti ansaitsee sen menestyksen, mitä heillä on alkukaudesta liigassa ollut.

Koivu oli otettu yleisöltä saamastaan vastaanotosta, mutta oli samalla vähän yllättynyt omista tunteistaan ennen ottelua.

– Faneilta saamamme vastaanotto, ja itseni saama vastaanotto, oli mahtava. Tämä oli kuitenkin enemmän Teemun ilta, hän on täältä kotoisin ja pelannut Jokereissa.

– Olin hieman yllättynyt omista fiiliksistäni. Jännitin vaikka tämä oli vain harjoitusottelu.