Jaromir Jagr teki ensimmäiset NHL-maalinsa sitten kevään 2008, kun Philadelphia Flyers löi maanantaina Toronto Maple Leafsin kotonaan 4-2. Voitto tuli kuitenkin Philadelphialle kalliiksi, sillä tähtipuolustaja Chris Pronger joutui jättämään kaukalon jo avauserässä.

Pronger sai Toronton Mikhail Grabovskin mailasta osuman kasvoihinsa. Garbovski laukoi kohti maalia ja hänen mailansa osui Prongerin silmän tuntumaan. Ensimmäisten tietojen mukaan Flyers-kippari on sivussa 2-3 viikkoa.

Jagr keräsi ottelussa tehot 2+1. Samaan pystyi Philadelphian Scott Hartnell. Kummallekin laiturille osumat olivat kauden ensimmäiset. Kaukalon kolmostähdeksi valittu Flyers-pakki Kimmo Timonen keräsi tehot 0+2.

PHILADELPHIA – TORONTO 4-2 (1-1,1-0,2-1)
Kimmo Timonen, Philadelphia 0+2, +2, 0, 0, 26:35

Suomalaisten tilastoissa maalit+syötöt, plusmiinus, jäähyminuutit, laukaukset ja peliaika.