Ak Bars Kazanin suomalaishyökkääjät Niko Kapanen ja Jarkko Immonen pääsivät pistein makuun Venäjän kiekkoliigan KHL:n perjantain kierroksella. Immonen saalisti kaksi ja Kapanen yhden syöttöpisteen, kun Kazan kaatoi Atlant Mytishin 6-3.

Viime kevään maailmanmestari Juhamatti Aaltonen oli puolestaan Metallurg Magnitogorskin juhlittu sankari tehtyään kolme maalia seuran voittaessa vierasottelussa Avtomobilist Jekaterinburgin 6-2. Aaltonen maalasi avauserässä Magnitogorskin 2-1 -johtoon ja päätöserässä hän teki vielä kaksi maalia. Anton But vastasi Magnitogorskin voittomaalista.

Metallurg Novokuznetskin ja Avangard Omskin ottelussa loistivat suomalaismaalivahdit Teemu Lassila ja Karri Rämö. Lassila torjui nollapelin Novokuznetskin 1-0 -voittoon päättyneessä ottelussa. Voittomaalin teki Dmitri Kagarlitski.

Janne Jalasvaara ja Leo Komarov jäivät ilman tehopisteitä, kun suomalaisten edustama Dynamo löi TsSKA Moskovan maalein 3-2. Pekka Rautakallion luotsaaman Dynamo Riikan tuskainen alkukausi sai hieman helpotusta, kun joukkue löi HC Levin maalein 5-3.

SKA Pietari jatkaa KHL:n läntisen konferenssin piikkipaikalla ennen Dynamo Moskovaa ja Dynamo Minskiä. Idässä kärjessä on Hannu Jortikan Amur ennen Tsheljabinsk Traktoria ja Ak Bars Kazania.

KHL perjantaina:

Novokuznetsk – Avangard Omsk 1-0
Baris Astana – Jugra 0-7
Jekaterinburg Avtomobilist- Metallurg Magnitogorsk 2-6
Ak Bars Kazan – Atlant Mytishi 6-3
Novgorod Torpedo – SKA Pietari 5-3
TsSKA Moskova – OHK Dynamo 2-3
HC Lev – Dynamo Riika 3-5