KalPa jatkaa SM-liigassa kakkospaikalla voitettuaan lauantaina Jyväskylässä JYPin 4-1. JYP oli ottelussa tehoton ja koki toisen perättäisen tappionsa kahden päivän sisällä. KalPa ratkaisi pelin vahvan toisen eränsä ansiosta.

Ensimmäisessä erässä Ossi Louhivaara ampui JYPin johtoon Antti Pihlströmin ja Eric Perrinin rakentamasta paikasta. Matti Kuparinen tasoitti toisen erän alussa 1-1:een ja hän järjesti erän lopulla esityön Sakari Salmisen maaliin. Salminen puolestaan syötti Tuomas Kiiskisen 3-1 -ylivoimamaalin. JYPin kiri ei päätöserässä lähtenyt käyntiin joukkueen pelattua aneemisesti ja Kiiskinen osui lopussa tyhjiin.

Kolme IS-tähteä sai Salminen, kaksi tähteä Kuparinen ja yhden tähden Louhivaara.

KalPan ykkösketju väsäsi joukkueen kaikki maalit. Salminen ja Kuparinen merkkauttivat tehot 1+2 ja Kiiskinen 2+0.

JYP – KalPa 1-4 (1-0,0-3,0-1)

19.41 1-0 Ossi Louhivaara (Antti Pihlström, Eric Perrin) yv
23.58 1-1 Matti Kuparinen (Henri Laurila, Sakari Salminen) yv
36.59 1-2 Sakari Salminen (Matti Kuparinen)
38.21 1-3 Tuomas Kiiskinen (Sakari Salminen) yv
58.56 1-4 Tuomas Kiiskinen (Matti Kuparinen) tm