Blues katkaisi JYPin kolme ottelua kestäneen voittoputken jääkiekon SM-liigan tiistain kierroksella. Blues päihitti jyväskyläläisvieraat 3-2 voittomaalikilpailun päätteeksi. Tommi Huhtala viimeisteli espoolaisten ratkaisumaalin.

Entinen Blues-pelaaja Kristian Näkyvä viimeisteli JYPin avausmaalin ensimmäisen erän puolivälissä. Harri Pesonen antoi hyökkäysalueella lyhyen syötön Näkyvälle, jonka helpohko kuti yllätti Blues-vahti Petri Koiviston.

Toisessa erässä JYP karkasi jo 2-0-johtoon Pesosen osuttua ylivoimalla. Blues nousi kuitenkin maalin päähän pari minuuttia myöhemmin, kun Petri Lammassaari pisti irtokiekon verkkoon ylivoimalla.

Blues sai ansaitsemansa tasoituksen ajassa 46.37. Kiekko jäi pyörimään JYP-maalin eteen, ja lopulta Camilo Miettinen suti pelivälineen häkkiin.

Jatkoajalla molemmat joukkueet pääsivät pelaamaan ylivoimalla, mutta maaleja ei nähty. Voittomaalikilpailussa ratkaisu nähtiin vasta kuudennessa parissa, kun Tommi Huhtala sai pistettyä kiekon reppuun.

Blues – JYP 3-2 vl (0-1, 1-1, 1-0, 0-0)

9.23 0-1 Kristian Näkyvä (Harri Pesonen)
30.26 0-2 Harri Pesonen (Jani Tuppurainen, Kristian Näkyvä) yv
32.21 1-2 Petri Lammassaari (Toni Kähkönen, Ville Lajunen) yv
46.37 2-2 Camilo Miettinen (Jere Sallinen, Tomi Sallinen)
65.00 3-2 Tommi Huhtala vl-maali