Hannes Hyvösen edustaman Färjestadin kausi on lähtenyt takkuisasti liikkeelle Ruotsin Elitserienissä. Joukkue on kymmenen pelatun ottelun jälkeen vasta toiseksi viimeisellä sijalla. Suomalaishyökkääjä luottaa kuitenkin yhä valmennusjohtoon.

Myös ruotsalaislehdistössä Färjestadin tilaa on ruodittu paljon. Hyvönen kuitenkin luottaa vahvasti, että kurssi vielä kääntyy.

– Minulla on täysi luottamus valmennusjohtoon ja tietenkin on kivaa, kun saa paljon jääaikaa. Varsinkin ylivoimaa on kiva pelata, Hyvönen sanoo Elitserienin virallisilla verkkosivuilla.

– Minut tuotiin tänne, jotta voin auttaa hyökkäyspelissä ja on mukavaa, että olen jo saanut pisteitä aikaan. Emme ole keskittyneet lehtien kirjoitteluun. Vaikka taulukon osalta näyttää huonolta, niin meillä on hyvä fiilis joukkueessa. Lähdemme taas voittamaan seuraavaa peliä, Hyvönen jatkaa.