Varsin vaihtelevan alkukauden pelaava HIFK kohtaa perjantaina vieraskaukalossa Tampereen Ilveksen. Petri Matikaisen miehistöllä on vain yksi tavoite otteluun: avata pistetili myös vieraskentällä.

Supertähti Mikael Granlundin velipoika Markus on päässyt viime kierroksilla huippuiskuun. Nuorempi Granlund odottaa innolla iltaa, sillä mies pääsee jälleen veljensä ketjuun yhdessä Eero Somervuoren kanssa.

– Tiistaina kaivettiin hieno rankkarivoitto Kärpistä. Oli hieno pelata kotikaukalossa, hallissa oli hyvä meininki. Ihan hyvin kulki viime peli Eeron ja Miken kans ja nyt lähdetään kohti seuraavaa peliä samassa koostumuksessa. Tästä vaan pitää jatkaa samalla lailla ja vähän vielä paremmin, niin kyllä siitä hyvä tulee, Markus Granlund sanoo HIFK:n verkkosivuilla.

– Alkukaudesta oli vähän loukkaantumisia ja nyt sitten pääsin tähän pelirytmiin kiinni. Olen päässyt hyvin pelaamaan kolmessa pelissä ja koko ajan on hommat paranemaan päin. Totta kai on hienoa päästä pelaamaan, pystyy nauttimaan tuolla kentällä koko ajan. Aina on hauska pelata, nuori mies jatkaa.