HIFK kohtaa keskiviikon kiekkoklassikossa Helsingin derbyssä Jokerit vieraskentällä. HIFK:n peli on ailahdellut melkoisesti viime aikoina. Mikael Granlund kuitenkin uskoo, että Jokereita vastaan ei ole luvassa ainakaan latautumisongelmia, sillä onhan vastassa rakas vihollinen.

Maailmanmestarin mukaan HIFK lähtee puhtaasti haastajana kohtaamaan narripaidat.

– Ihan varmaan nälkäinen jengi, nää on ihan parhaimpia pelejä, kun päästään pelaamaan rakasta vihollista vastaan. Näistä nauttii ihan joka ikinen äijä. Meillä on ollut vähän vaikeampaa ja niillä on mennyt hyvin, siihen on hyvä iskeä, Granlund summaa HIFK:n verkkosivuilla.

– Me lähdetään ihan haastajana siihen matsiin, eikä meillä ole minkäännäköisiä paineita tässä. Lähdetään joka äijä nauttimaan ja kun pistetään koko sydän jengin eteen, mä tiedän, että silloin tulee hyvä tulos. Me uskotaan siihen, Granlund jatkaa.