Dallas Starsin maalivahti Kari Lehtonen jatkoi upeaa alkukauttaan tiistaina. Lehtonen hääri jälleen kaukalon ykköstähtensä, kun Dallas kukisti Columbus Blue Jacketsin vieraissa 3-2. Suomalaisvahti on voittanut kaikki viisi otteluaan ja neljä kertaa hänet on valittu kamppailun ykköstähdeksi.

Columbus vei ottelun laukaukset nimiinsä 40-18, mutta Lehtonen piti Dallasia pystyssä tehden tärkeitä torjuntoja varsinkin toisessa erässä.

– He tulivat energisesti kamppailuun, mutta me pelasimme hyvin ensimmäisen 30 minuutin aikana. Toisen erän viimeisen kahdeksan minuutin aikana menetimme kiekon kolmesti ja he saivat paljon maalipaikkoja. Silloin Kari oli ratkaisijana, Dallasin päävalmentaja Glen Gulutzan sanoi.

Voitto oli Dallasille neljäs peräkkäinen. Stars aloitti Columbuksesta neljän ottelun pituisen vieraskiertueen, joka vie texasilaiset vielä Anaheimiin, Los Angelesiin ja Phoenixiin.

Columbus on hävinnyt kauden kaikki kuusi otteluaan ja saalistanut vain yhden sarjapisteen.