Blues kohtaa perjantai-iltana SM-liigassa hyvään vireeseen päässeen Tampereen Tapparan. Bluesin kakkosvalmentaja Mikko Saarinen on aimmilta vuosilta tuttu kirvesrintojen vaihtopenkin takaa. Mies myöntääkin, että Tappara-peleissä on aina erityistä latausta.

– Jannen tuntien hän tuo joukkueeseen ison panoksen sekä kokemuksellaan että olemuksellaan. Ojasen osaaminen liittyy vahvasti hyökkäyspeliin ja esimerkiksi aloituksiin. Näkyykö se huomenna tai millä aikajänteellä, sitä on vaikea ennustaa, Blues-luotsi Saarinen sanoo seuran verkkosivuilla.

– Sen verran tunneihminen myönnän olevani, ettei Tapparan kohtaaminen ole missään nimessä peli muiden joukossa – varsinkaan edellinen peli, kun mentiin vanhalle työpaikalle. Kun se peli sitten hävittiin, huomenna on kova halu näyttää, että täälläkin osataan, Saarinen jatkaa.

Saarisen mukaan Bluesin peli on saatava kiekollisesti hyviin uomiin, jotta Tappara kaatuu.

– Vastassa on varmasti tiivis puolustus ja kova prässi. Se on sitä peliä, mistä Risto (Dufva) tunnetaan. Oma kiekollinen taso pitää olla äärimmäisen korkealla. Sekin kannattaa muistaa, että Tappara kaatoi meidät pitkälti ylivoimalla. Pitää pystyä pelaamaan jäähyttömästi, ja aika hyvin me on pystyttykin, Saarinen summaa Bluesin verkkosivuilla.