JYP pelasi SM-liigassa torstaina kauden toistaiseksi parhaan ottelunsa ja murskasi kotiyleisön kannustuksella Lukon 4-0. Kaikki maalinsa JYP teki ylivoimalla. JYPin maalivahti Riku Helenius pelasi kauden ensimmäisen nollapelinsä ja Eric Perrin sekä Jani Tuppurainen tekivät avausmaalinsa, joten JYP sai runsaasti itseluottamusta tuleviin koitoksiin.

Perrin laukoi JYPin avausmaalin ensimmäisen erän alussa ja toisen erän alussa Ossi Louhivaara maalasi kotijoukkueen 2-0 -johtoon. Lukon hyökkäyspeli oli pahasti sekaisin ja kolmannessa erässä raumalaiset menivät entistä pahemmin takalukkoon. Perrin teki illan toisen maalinsa komeasta laukauksesta ja järjesti 33 sekuntia myöhemmin Sami Vatasen kanssa esityön Tuppuraisen maaliin.

Hienon ottelun pelannut Perrin sai kolme IS-tähteä. Kaksi tähteä sai Pihlström ja yhden tähden Louhivaara.

JYP – Lukko 4-0 (1-0,1-0,2-0)

4.49 1-0 Eric Perrin (Arto Laatikainen) yv
23.03 2-0 Ossi Louhivaara (Antti Pihlström) yv
49.14 3-0 Eric Perrin (Sami Vatanen, Antti Pihlström) yv sr
49.47 4-0 Jani Tuppurainen (Eric Perrin, Sami Vatanen) yv

Maalivahdit
JYP: Riku Helenius 7+9+2=18
Lukko: Mika Noronen 9+9+11=29

Yleisöä 3422