Maalivahti Antti Niemi otti neljännen peräkkäisen voittonsa, kun San Jose Sharks kukisti perjantain NHL-kierroksella Detroit Red Wingsin vieraissa 4-2. Kaukalon ykköstähdeksi valittu Niemi torjui kamppailussa 30 laukausta.

Niemi aloitti kauden sairaslistalla, hävisi sitten ensimmäisen ottelunsa, mutta on päässyt loistavaan vireeseen San Josen vieraskiertueella. Hänen torjuntaprosenttinsa viimeisestä kolmesta pelistä on 94,5.

San Jose on voittanut kaikki vieraskiertueensa neljä ottelua. Sharks pelaa vielä kumpaakin New Yorkin joukkuetta vastaan ennen kuin palaa kotiin.

Detroit voitti kauden viisi ensimmäistä otteluaan, mutta on sen jälkeen hävinnyt kolme kamppailua peräkkäin yhteismaalein 4-15. Red Wings yrittää katkaista tappioputkensa lauantaina Minnesotan hallissa.

DETROIT – SAN JOSE 2-4 (1-0,1-3,0-1)
SJ: Antti Niemi 32/30
Valtteri Filppula, Detroit 0+0, 0, 0, 1, 15:27
Antero Niittymäki, San Jose sairaslistalla