Riian Dynamon päävalmentaja Pekka Rautakallio saavutti ensimmäisen KHL-voittonsa maanantaina, kun Moskovan TsSKA nujertui 5-3. Keskiviikkona Rautakallion suojatit hakevat pisteitä Dinamo Minskiltä.

Suomalaiskoutsi tietää nykyjääkiekon trendin, joka suosii kiekonhallintaa. Roiskimalla ei voi enää voittaa. Rautakallio viittaa erityisesti Suomen Leijoniin ja maailmanmestaruuteen, joka saavutettiin juurikin rohkealla kiekkokontrolliin pohjautuvalla pelikirjalla. Samanlaista kiekkoa hän haluaa nähdä omalta seurajoukkueelta ja ylipäätään Latviassa.

– Pidän nopeasta jääkiekosta. Meidän on oltava aktiivisia, luisteltava hyvin ja pidettävä kiekkoa. Suomalaiset ovat ymmärtäneet tämän ja voittaneet. Samanlaiseen jääkiekkoon pitäisi mennä myös Latviassa, Rautakallio analysoi Goals.by-sivustolla.

//