Avangard Omskin maalivahti Karri Rämö torjui voiton joukkueelleen KHL-liigan kamppailussa Severstal Tsherepovetsia vastaan torstaina. Omsk löi kauden kaksi ensimmäistä otteluaan voittaneen Severstalin 5-2.

Pasi Puistolan ja Mikko Lehtosen edustama Severstal pysyi Omskin vauhdissa kaksi ensimmäistä erää, mutta Omsk rymisteli voittoon vietyään viimeisen 20-minuuttisen 3-0. Roman Cervenka, Denis Platonov, Aleksander Nestorov, Jegor Averin ja Aleksei Kaljuzhni viimeistelivät kotijoukkueen osumat.

Lasse Kukkosen ja Juhamatti Aaltosen Metallurg Magnitogorsk nousi itäisen konferenssin kärkeen lyötyään Vitjaz Tshehovin 4-0. Suomalaiset eivät päässeet tehopisteille ottelussa.

Magnitogorsk on voittanut kauden neljästä ottelustaan kolme.

KHL-liiga torstaina:

Avangard Omsk – Severstal Tsherepovets 5-2
Jugra – Spartak Moskova 1-2
Metallurg Magnitogorsk – Vitjaz Tshehov 4-0