Suomalaisvahti Antero Niittymäen koko kausi meni käytännössä piloille, kun mies joutui lonkkaleikkaukseen viime viikolla. Edessä on nyt pitkä kuntoutusjakso. Jos kaikki menee optimaalisesti, voi Niittymäki aloittaa jääharjoittelun kolmen kuukauden kuluttua. Siitä on kuitenkin vielä pitkä matka tosipeleihin NHL-kaukaloihin.

San Jose Sharksin organisaation kuuluva Niittymäki kertoo lisää lonkkavaivoistaan MTV3:n blogissaan.

– Mun vasen lonkka leikattiin viime viikolla Los Angelesissa. Operaatio oli aika iso, nyt edessä on pitkä ja rankka kuntoutusjakso. Jos kaikki menee ihan optimaalisesti, niin kolmen kuukauden päästä saatan treenata taas jäällä. Tai sitten en, Niittymäki kirjoittaa blogissaan MTV3:n verkkosivuilla.

– Kaiken pitää kyllä kuntoutuksessa mennä ihan nappiin, mikäli kolmen kuukauden päästä olen taas jäällä. Mutta odotellaan ja katsotaan, tärkeintä on pitää positiivinen asenne päällä, Niittymäki jatkaa.

Anteron koko blogikirjoituksen voi lukaista täältä.