Jyrki Ahon valmentama JYP rypee kriisissä. Tiistaina Raumalla Jyväskylän hurrikaanilauma oli kuutamolla ja taipui Lukolle 4-1. Erityisen surkeaa oli JYPin hyökkäyspeli ja Lukko pystyi voittamaan keskinkertaisellakin peliesityksellä.

Ensimmäisessä erässä Juhani Jasu maalasi Lukon ensin johtoon, mutta JYP sai vielä toivoa Ossi Louhivaaran ylivoimalla ampumasta tasoitusmaalista. Toisessa erässä Kris Beech vei Lukon johtoon ja sen jälkeen JYP oli selkeästi kipsissä. Kolmannen erän puolivälissä JYP hölmöili ja Teemu Nurmi teki alivoimalla Lukon kolmannen maalin.

Voittomaalin tehnyt Beech sai kolme IS-tähteä. Kaksi tähteä sai kaksi maalia syöttänyt Anssi Rantanen ja yhden tähden Jasu. Lukko on sarjataulukossa viidentenä.

Lukko – JYP 4-1 (1-1,1-0,1-0)

11.55 1-0 Juhani Jasu (Samuli Kivimäki, Anssi Rantanen)
16.27 1-1 Ossi Louhivaara (Arto Laatikainen) yv
30.40 2-1 Kris Beech (Charles Bertrand, Teemu Aalto)
51.35 3-1 Teemu Nurmi (Juhani Jasu, Anssi Rantanen) av
59.30 4-1 Tuomas Huhtanen (Teemu Aalto, Jarkko Kauvosaari) tm

Maalivahdit
Lukko: Mika Noronen 8+7+6=21
JYP: Riku Helenius 8+7+9=24

Yleisöä 3330