Suomalaispuolustaja Juuso Hietanen palasi viime tiistaina Torpedo Nizhni Novgorodin takalinjoille toivuttuaan loukkaantumisesta.

Kaukalossa nähtiinkin onnellinen Hietanen, sillä kuntoutusjakso venyi tällä kertaa erittäin pitkäksi.

– Oma kunto on parantunut huomattavasti. Olin pitkään poissa ja se neljä viikkoa kesti ikuisuudelta. Ette voi kuvitella, kuinka onnellinen olin, kun sain mahdollisuuden päästä jäälle. Ainoa negatiivinen puoli oli tulos (tappio) minun ensimmäisestä ottelustani, Hietanen kertaa tuntojaan Championat.com-sivustolle.

”En pelkää aloittaa kolmannessa pakkiparissa”

Pitkä poissaolo tarkoittaa yleensä sitä, että ykköspakkiparissa nähty Hietanen hakee vauhtia kakkos- tai jopa kolmospakkiparista. Hietaselle pienempi jääaika ei ole ongelma – tiistaisessa pelissä Kari Jalonen peluutti maanmiestään 15.47, kun taas joukkueen kärkipuolustajat saivat yli 20 minuutin jääaikoja.

– En välitä siitä. En pelkää aloittaa kolmannessa pakkiparissa. Tärkeintä on pelaamisen laatu eikä se, missä kentässä pelaat. Tottakai ykköspakkipari pelaa ajoittain hieman enemmän, mutta heidän täytyy silti pelata hyvin.

//