Turun Palloseura otti ensimmäiset pisteet SM-liigassa kaudella 2010-2011, kun se haki voiton Tampereen Ilveksestä tiistaina. Ilves kaatui Hakametsässä luvuin 1-4

Ilveksen päävalmentaja Juha Pajuoja manasi ykkösylivoiman huonoa peliä.

– Meidän ykkösylivoimamme, eli Leen ketju, ei tänään toiminut. Kiekkoa ei saatu viivasta maalille, josta niitä on hakattu sisään aiemmista peleistä. TPS blokkasi hyvin ja meillä oli vähän viivettä. Haettiin liian hienoa, Pajuoja kommentoi ottelun jälkeen.

– Kaikkiaan peli oli aika tasainen. Anttilan osuma oli vähän onnekas, mutta sitä edelsi meidän hölmö pelaaminen. Pienten marginaalien pelissä pitäisi ymmärtää mitä kannattaa tehdä ja mitä ei. Se oli paha maali siihen paikkaan. TPS:n nälkä kasvoi ottelun edetessä. Huomasi, että he eivät vielä ole voittaneet, ja kun siihen tuli mahdollisuus, heidän nälkänsä oli kovempi kuin meidän, Pajuoja jatkoi.