Calgary Flamesin Niklas Hagman teki kaksi maalia syksyn ensimmäisessä NHL:n harjoitusottelussaan tiistaina. Hagmanin tehot eivät kuitenkaan tuoneet voittoa Calgarylle, joka menetti päätöserässä johtoasemansa ja taipui Vancouver Canucksin hallissa 3-4.

Hagman vastasi ottelun ensimmäisestä maalista ja Calgaryn viimeisen kerran johtoon vieneestä 3-2 -osumasta. Vancouverin nuorukaiset toivat kuitenkin isännille voiton tässä kuussa 21 vuotta täyttävän Jordan Schroederin ja viime kesän draftin ensimmäisellä kierroksella varatun Nicklas Jensenin ohitettua Flames-vahti Leland Irvingin kolmannen erän alkupuoliskolla. Irving pelasi koko ottelun eli Joni Ortio joutui tyytymään luukkuvahdin rooliin.

Yhdysvaltalaisen Schroederin (1+1) ja tanskalaisen Jensenin (1+1) lisäksi Vancouverin riveissä kunnostautui saksalainen Marco Sturm (1+1). Verkkoa heiluttivat myös Canucksin puolustaja Chris Tanev ja Calgaryn ruotsalaissentteri Mikael Backlund.

Joukkueet kohtasivat myös Calgaryssä, missä Flames murskasi Vancouverin 5-1. Kotiyleisön edessä nähdyssä Flames-ryhmässä esiintyivät Miikka Kiprusoff ja Olli Jokinen, joka jäi ilman pistemerkintöjä. Ottelun ensimmäisen puoliskon pelannut Kiprusoff torjui yhdeksän laukausta, antautui kerran ja sai tililleen yhden syöttöpisteen.

NHL:n harjoitusottelut tiistaina:

Columbus – Winnipeg 5-1
Washington – Nashville 0-2
Toronto – Philadelphia 0-4
Montreal – Dallas 3-6
St.Louis – Tampa Bay 3-1
Winnipeg – Columbus 6-1
Calgary – Vancouver 5-1
Edmonton – Chicago 4-2
Edmonton – Minnesota 3-4
Anaheim – Phoenix 4-7
Vancouver – Calgary 4-3

//