HPK on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen 500 NHL-ottelua pelanneen puolustajan Shane O’Brienin kanssa. Sopimukseen kuuluu kahden viikon koeaika.

191-senttinen ja 104-kiloinen kanadalainen ei ole tällä kaudella pelannut otteluakaan, mutta edusti viime kaudella AHL-seura San Diego Gullsia, jossa hän teki 57 ottelussa tehot 1+16=17.

NHL:ssä 33-vuotias O’Brien on pelannut viimeksi kaudella 2014-15 Florida Panthersissa yhdeksän ottelun verran. Floridan lisäksi hän on urallaan edustanut Calgary Flamesia, Colorado Avalanchea, Nashville Predators, Vancouver Canucksia ja Tampa Bay Lightningia.

Erittäin kovista otteistaan tunnettu puolustaja on kerännyt yli 900 minuuttia jäähyjä NHL:ssä, ja yli tuhat minuuttia AHL:ssä ainoastaan reilussa 300 ottelussa.

Hämeenlinnassa ollaan tyytyväisiä uuteen hankintaan.

− Shane on juuri sellainen pelaaja, jota olemme talven ajan etsineet. Saimme hänestä hyvät ennakkotiedot ja odotamme luottavaisin mielin Shanea Hämeenlinnaan. Luotan siihen, että Shane luo läsnäolollaan työrauhan joukkueemme edetessä kohti kevättä, kommentoi HPK:n toimitusjohtaja Antti Toivanen.