© Kuva: Getty Images

Edmonton-pomo: ”On sanomattakin selvää, että Jesse Puljujärvi pelaa ensi kaudella”

Jesse Puljujärvi on valtaamassa jo tulevalla NHL-kaudella paikan Edmonton Oilersin kokoonpanosta.

Sen verran Oilersissa tiedetään ”Puljusta”, että seuran GM Peter Chiarelli lupaa jo paikkaa pelaavasta rosterista.

– On sanomattakin selvää, että Jesse Puljujärvi pelaa ensi kaudella. Hän pelaa paljon todennäköisemmin kuin hänen takanaan olevat kaverit, Chiarelli sanoi ESPN:n mukaan.

– Puljujärvi tuo erilaista dynamiikkaa, kun jälleenrakennamme kokoonpanoamme. Hän antaa vähän enemmän vaihtoehtoja.

Puljujärvi valui tämän kesän varaustilaisuudessa Oilersin käsille, kun Columbus Blue Jackets päätti olla varaamatta häntä. Puljujärveä on povattu toisen superlupauksen Connor McDavidin vierelle (uutinen).

» NHL:n tulokset, taulukot ja uutiset löydät erikoissivultamme!

  • Jari Markkanen

    Pelaa ainakin farmissa. Jos toi typerä neiti-itku ei lopu niin ei pelaa muualla kuin farmissa ja se varmaan tekis ihan hyvää. Parin kauden farmi komennus on kasvattanu mamin pojista pelimiehiä ennenkin.

    • Sami Nolo

      mamin poika??? ite oot enemmän mamin poika! tää jannu muutti n.14 kesäsenä torniosta ouluun ja jätti äitin helmat ja päätti lähtee pellaan lätkää. kova jätkä muutenkin kyseessä ja pelaa takuulla ylhäällä koska on kaikilta avuiltaan parempi kuin esim. laine. laineella on hyvä kuti enkä häntä aliarvioi. molemmat vetää vielä hyvät kesäreenit.