Winnipeg Sunin mukaan Winnipeg Jetsin seurapomo Kevin Cheveldayoff todennäköisesti tekee vielä pelaajakauppoja ennen 2.3. olevaa siirtotakarajaa. Lehden toimittajan Ted Wymanin mukaan keskiviikkoinen megakauppa Jetsin ja Buffalon välillä ei poistanut Jetsin hyökkääjätarvetta.

– Jets ei ole vielä tarpeeksi vahvistanut hyökkäystään ja Cheveldayoff todennäköisesti tekee vielä ainakin yhden pelaajakaupan, jossa hän hankkii hyökkääjän. Jetsillä on ylitarjontaa pakeista ja vähän hyökkäysvoimaa, Wyman kirjoitti.

– Kaupan jälkeen Jetsillä on kauppapalasia. Ensimmäisen kierroksen varausvuoro ja lupauksia, joilla voi havitella rental-hyökkääjää.

Myös the Canadian Pressin toimittaja Stephen Whyno twiittasi keskiviikkona, että Jets saattaa käyttää Joel Armiaa, Brandon Lemieux’ta ja saamaansa ensimmäisen kierroksen vuoroa jossain kaupassa ennen siirtotakarajaa.

Jetsin Sabresilta hankkima ensimmäisen kierroksen vuoro on joko New York Islandersin tai St. Louis Bluesin vuoro. Sabres saa päättää sen, minkä seuran hallussa olevan ensimmäisen kierroksen varausvuoron se Jetsille antaa.

Stephen Whyno

@SWhyno
Look at assets #NHLJets picked up in Evander Kane deal beyond Myers and Stafford. Armia, Lemieux, 1st could be flipped before trade deadline