Blues-valmentajalla edessä iso harppaus – ”Todella etuoikeus”

MARJAMAKILAURI2012

Julkaistu: 09.11.2012 14:46 | Haastattelut | Leijonat |

Perjantain Suomen jääkiekkoliiton tiedotustilaisuudessa julkaistiin tulevan kevään jälkeen aloittavan valmennusjohdon nimet.

Leijonien uuden päävalmentajan Erkka Westerlundin seuraksi valmennusjohtoon astuvat Bluesin tämän hetkinen päävalmentaja Lauri Marjamäki ja Jokereiden apuvalmentaja Hannu Virta.

Marjamäki ottikin kovalla innolla pestin vastaan.

- Tunnelmat on erittäin hyvät. Into on piukassa ja olo on myös nöyrä, kun saa toimia huippupelaajien kanssa. Vielä kun katsoo valmennus- ja maajoukkueenjohtoa, niin nyt jos ei ole tuntosarvet pystyssä ja ei pysty ottamaan oppia, niin sitten on miehessä vika.

- Kaikki tulen tekemään sen eteen, että olen luottamuksen arvoinen. Upea mahdollisuus, Marjamäki kertasi.

Ensireaktio olikin hyvin yksinkertainen.

- Olin otettu. Erittäin positiivinen kuva jäi jääkiekkoliiton toiminnasta kahden kauden aikana, kun olin 20-vuotiaiden valmennusryhmässä. Pikku pojasta asti katsellut MM-kisoja ja aina on ollut se ajatus, että olisi kova juttu, jos tuonne pääsee. Ei kuitenkaan auta tyytyä, kun sinne nyt pääsi.

- Todella etuoikeus on toimia suomalaisen lippulaivan valmennustiimissä. Totta kai pitää pystyä tuomaan myös omaa osaamistani mukaan, Marjamäki painotti.

Ilari Savonen (@ilarisavonen), Turku

Lisää Marjamäen kommentteja hetken päästä.