Aleksander Barkov loukkaantui Stanley Cup -finaalisarjan toisessa ottelussa. Hän joutui jättämään ottelun kesken kolmannessa erässä, kun Edmonton Oilersin Leon Draisaitl jysäytti häntä kyynärpäällä leukaan.

Barkov palasi tällistä huolimatta finaalisarjan kolmanteen otteluun. Hän iski tehot 1+1 ja vastasi ottelun voittomaalista.

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa Barkovilta kysyttiin Draisaitlin edellisen ottelun kohutaklauksesta.

– En tiedä, mitä sanoa. Se tapahtui edellisessä pelissä ja olemme pelanneet nyt sen jälkeen jo yhden pelin. Se oli tänään ja minä olin mukana. Tunsin oloni hyväksi ja olen iloinen, että palasin. Siinä kaikki, mitä voin sanoa, Barkov kommentoi.

Finaalisarja on ensimmäistä kertaa katkolla sunnuntaina aamuyöstä Suomen aikaan. Florida johtaa ottelusarjaa voitoin 3-0.

LUE MYÖS