NHL:n siirtomarkkinoiden vilkkaan keskiviikon suurimmasta siirtopommista vastasivat Los Angeles Kings ja Washington Capitals, jotka vaihtoivat kaksi kallispalkkaista pelimiestä päittäin.

Kings treidasi vain vuoden kahdeksanvuotisesta sopimuksestaan seurassa pelanneen floppisentteri Pierre-Luc Dubois’n, 25, Capitalsiin kaupassa, jossa toiseen suuntaan liikkuu kokenut maalivahti Darcy Kuemper, 34.

Siirrossa seuraa vaihtoivat pelaajien lisäksi näiden muhkeasti ylihintaiset pelaajasopimukset. Dubois kuittaa kesään 2031 jatkuvasta sopimuksestaan 8,5 miljoonaa dollaria kaudessa. Colorado Avalanchen Stanley Cupin voittoon keväällä 2022 torjuneen Kuemperin 5,25 miljoonan dollarin vuosipalkan sisältävä sopimus umpeutuu kesällä 2027.

Jo uransa neljänteen NHL-seuraan siirtyvä Dubois pelasi tällä kaudella 82 runkosarjapeliä tehoin 16+24=40. Kuemper torjui Capitalsin maalilla 33 ottelussa vaisuin tilastoin 3,30 ja 89,0%.

LUE MYÖS: