New Jersey Devils lähti tähän kauteen kovin odotuksin, mutta surkean maalivahtipelin myötä joukkueen ottelut päättyivät runkosarjaan. Ensi kaudeksi Devils aikoo korjata tämän heikkoutensa.

Pierre LeBrun kirjoittaa The Athleticin artikkelissaan, että Devils on kiinnostunut kahdesta eri huippuvahdista. LeBrunin tietojen mukaan vaihtoehtoja ovat Calgary Flamesin Jacob Markström ja Boston Bruinsin Linus Ullmark. Devilsin GM Tom Fitzgerald myönsi seuran etsivän maalivahtia, mutta ei vahvistanut nimiä.

Markström pelasi tällä kaudella 48 ottelua Calgaryn tolppien välissä torjuntaprosentilla 90,5. Ullmark puolestaan torjui 40 ottelussa Bostonin maalilla torjuntaprosentilla 91,5.

Maalivahdin lisäksi Devils metsästää fyysistä hyökkääjää, joka toisi pienikokoiseen joukkueeseen kamppailuvoimaa ja ilkeyttä. Puolustajallekin on tarvetta.

Devils pitää hallussaan kesän varaustilaisuuden 10. varausvuoroa, joka on arvokas siirtonappula.

– Olen enemmän kuin halukas kauppaamaan varausvuoron vaihdossa oikeaan pelaajaan. Sellaiseen, jotka me kontrolloimme, sellaiseen, joka on suurin piirtein samassa ikäluokassa kuin muu joukkueemme, ei ehkä 23-24 -vuotias, mutta joku, jota kontrolloimme useamman vuoden ajan, Fitzgerald kommentoi.