Juuse Saros on solmimassa jatkosopimuksen Nashville Predatorsin kanssa tänä kesänä. Saroksen nykyistä 5 miljoonan dollarin vuosipalkkaista sopimusta on vielä yksi kausi jäljellä, mutta uutta sopimusta juonitaan jo vuosi etukäteen.

NHL-toimittaja Elliotte Friedman paljastaa, että Saros ja hänen agenttinsa Kevin Epp ovat ottaneet neuvotteluissa kovat keinot käyttöön. Saros haluaa nähdä ensin, millaisen sopimuksen New York rangersin Igor Shesterkin saa ja neuvotella sitten omasta diilistään.

– Uskon, että Shesterkin tulee tekemään rahakkaimman maalivahtisopimuksen koko liigan historiassa, Friedman sanoi Sporsnetillä.

Shesterkinin sopimus olisi siis vuosipalkaltaan yli 10 miljoonaa dollaria. Saroksen vuosipalkka tuskin yltää aivan samoihin lukemiin.

– Olen varma, että Saroksen agentti sanoo, että hei, ehkä emme ole aivan Shesterkinin tasolla, mutta olemme 75-80 prosenttia siitä, joten haluamme palkan sille tasolle. En epäile, etteikö Nashville haluaisi maksaa maksimissaan saman kuin Connor Hellebuyckille tai hieman vähemmän, Friedman arvioi.

Winnipegin Hellebuyck tienaa vuodessa 8,5 miljoonaa dollaria.