New York Rangers ei ole viime vuosina onnistunut etenemään Stanley Cupin finaaleihin nimivahvasta rosterista huolimatta.

Joukkueen pelaajista varsinkin Kaapo Kakon nimi on pyörinyt siirtohuhuissa jo tovin. Seuran GM Chris Druryn mukaan kukaan muukaan joukkueen pelaajista ei silti voi olla varma jatkostaan Manhattanilla.

– Mikään vaihtoehdoista ei ole poissa pöydältä, seurapomo lataa Newsdayn haastattelussa.

– Uskon pelaajiimme yksilötasolla. Useat heistä pelasivat mahtavan kauden. Monet heistä ovat pelanneet erinomaisesti jo pitkän aikaa. Nyt on minun tehtäväni selvittää, miten voimme tulla paremmaksi joukkueena, Drury lisää New York Postille.

Kaapo Kakon tilannetta Drury vertaa joukkueen toiseen kärkivaraukseen, tällä kaudella läpimurtonsa tehneeseen Alexis Lafreniereen.

– Viime vuonna tähän aikaan puhuimme siitä, että huhujen mukaan olin kauppaamassa Lafreniereä. Kaapo on yhä nuori pelaaja. Yritämme edelleen löytää keinot auttaaksemme häntä saavuttamaan täyden potentiaalinsa, Drury toteaa.

LUE MYÖS: