NHL-toimittaja Elliotte Friedman kertoo, että Washington Capitals ostaa NHL-fanien suosiossa olevan CapFriendly-sivuston. Kaupat julkistetaan viides päivä heinäkuuta.

Vielä ei ole tarkkaan tiedossa, miksi Washington haluaa sivuston itselleen. Kauppojen jälkeen CapFriendlyn sivusto pimenee, mutta ensin sivuston annetaan hoitaa NHL Draftin ja vapaiden markkinoiden avautumisen tuttuun tyyliin.

CapFriendly on ollut faneille hyödyllinen työkalu palkkakattotilanteiden ja sopimusten seurantaan. Sivustolla pystyy kikkailemaan paljon erilaisten työkalujen kanssa. Kuka tahansa voi muun muassa testata, miten jonkun sopimuksen ostaminen ulos vaikuttaa NHL-seuran palkkakattoon.

Fanit eivät kuitenkaan jää täyteen palkkakattopimentoon kauppojen vuoksi. Samanlaisia työkaluja löytyy myös PuckPedia-sivustolta.