Columbus Blue Jackets on antanut potkut päävalmentaja Pascal Vincentille.

Vincent palkattiin juuri ennen viime kauden alkua, kun ykköspäävalmentajavalinta Mike Babcock sai pikapotkut. Vincentin aikakausi Columbuksessa oli tuloksellisesti heikko, kun joukkue voitti runkosarjassa vain 27 ottelua varsinaisella peliajalla.

– Kun vietin aikaa Pascalin kanssa näinä muutamana viikkona, minulle selvisi, että hän on hieno henkilö ja älykäs jääkiekkovalmentaja, joka työskenteli ahkerasti viime vuoden vaikeissa olosuhteissa, mutta uskon, että muutos penkin takana on organisaation etu, GM Don Waddell kommentoi.

– Organisaation puolesta haluan kiittää Pascalia hänen työetiikastaan, ammattilaisuudestaan ja panoksestaan kolmen viime kauden aikana Columbus Blue Jacketsissa.

Muun valmennustiimi voi ainakin hetkeksi huokaista helpotuksesta. Columbusta seuraava toimittaja Aaron Portzline kertoo, että maalivahtivalmentaja Niklas Bäckströmin ja apuvalmentajien työpaikat ovat turvassa toistaiseksi.