Leijonat kohtaa torstai-iltana tähtipelaajia vilisevän Ruotsin MM-kisojen puolivälierissä.

Ruotsin leirissä mediapeli ”pikkuveljeä” kohtaan on aloitettu hyvissä ajoin. NHL-tähtivahti Filip Gustavsson maalailee Leijonille aikaista kotimatkaa.

– Olisi todella siistiä lähettää heidät kotiinsa, ihan oikeasti, Gustavsson uhitteli Hockeynewsin haastattelussa.

Aiemmin tällä viikolla Los Angeles Kingsin ruotsalaishyökkääjä Adrian Kempe toivoi Suomea vastaan puolivälierissä ihan kostonhimoisten syiden takia. Kempe oli ottavana osapuolena keväällä 2019, kun Mörkö-Markon johtama leijonanippu pudotti Ruotsin sensaatiomaisesti jatkoajalla.

– Ehdottomasti olisi hienoa saada revanssi. Se edellinen jatkoaikaratkaisu oli kova paikka. Tietysti olisi hauska kohdata heidät jälleen. On aina hauska pelata Suomea vastaan. On aina hauskaa lyödä heitä nenille, Kempe sanoi Aftonbladetille.

Suomen ja Ruotsin välinen puolivälieräottelu alkaa kello 21:20.