Jääkiekon MM-kisoissa Leijonien kapteenina toimivan Mikael Granlundin 5+20 minuutin jäähyyn ja suihkukomennukseen Suomen kannalta merkityksettömän alkusarjan päättäneen Sveitsi-pelin lopulla johtanut poikittainen maila saattaa tietää joukkueen suurimmalle tähdelle pelikieltoa torstaina Ruotsia vastaan pelattavaan puolivälieräotteluun.

Viaplayn ruotsalaisasiantuntija ja entinen NHL-pelaaja Jacob Josefson pitää Granlundin pelikieltoa lähes varmana.

– Olisin hyvin yllättynyt, mikäli se ei johtaisi pelikieltoon. Se on täydellinen aivopieru, Josefson linjaa.

Samoilla linjoilla on myös Tre Kronor -legenda Peter Forsberg.

– Se on luultavasti pelikiellon paikka, ”Foppa” ilmoittaa.

Voit katsoa Granlundin suihkukomennukseen johtaneen tilanteen alta löytyvältä videolta tai täältä.

Viaplay Urheilu

@ViaplayUrheilu
Suomen kapteenilla Mikael Granlundilla keitti ottelun loppuhetkillä yli ja lopputuloksena poikittainen maila suoraan Sveitsin Andrea Glauseria päähän. Kapteenille suihkukomennus ja mahdollinen pelikielto torstain otteluun.😬

#Ihankaikki #ViaplayMMlätkä #MMkisat #Leijonat