Kanadalaishyökkääjä Jeremy Gregoire, 28, lähtee Liigasta yhden kauden jälkeen. Hän on solminut kaksivuotisen sopimuksen monikansallisessa ICEHL-sarjassa pelaavan itävaltalaisseura Vienna Capitalsin kanssa.

Gregoire edusti Liigassa viime kaudella Ilvestä. Hän pelasi 44 runkosarjaottelua tehopistein 4+4 sekä viisi pudotuspeliä pistein 1+1.

Vienna Capitals on Gregoirelle tuttu seura entuudestaan. Hän pelasi joukkueessa toissa kaudella ennen siirtoaan Suomeen. Gregoire iski seurassa tuolloin 39 runkosarjaotteluun tehopisteet 14+21=35 sekä 11 pudotuspeliin tehot 3+4.

spusu Vienna Capitals

@viennacapitals
Schaut mal, wer wieder da ist! 😁

Jérémy Grégoire kehrt mit einem Zweijahresvertrag zu den spusu Vienna Capitals zurück! 💪 Content de te revoir, Jérémy! 🇨🇦

🗞️ | shorturl.at/ANqCY

#VIC | #CapitalsCity

LUE MYÖS