Tshekin MM-joukkue on naarannut viime hetken vahvistuksen ennen finaalia. Puolustaja Jan Scotka liittyy Tshekin vahvuuteen pikahälytyksellä.

Vahvistukselle tuli tarvetta, kun hyökkääjä Jakub Flek sairastui. Ajankohta oli Tshekin kannalta erittäin onnekas, sillä puolustaja Jan Rutta joutui välierän jälkeen pelikieltoon. Nyt Tshekki sai juuri sopivasti paljon kaivatun pakkivahvistuksen finaaliin.

– Koska Jakub Flek ei voi jatkaa turnauksessa sairauden vuoksi, prosessi hänen korvaamiseksi toisella pelaajalla aloitettiin aamulla. MM-kisojen lääketieteellinen lautakunta vahvisti kaiken kiihdytetyssä tilassa, ja tämän ansiosta pystyimme lisäämään Tshekin listaan ​​puolustaja Jan Ščotkan, joka voi nyt pelata finaalissa Sveitsiä vastaan, kommentoi GM Milan Hnilička.

Scotka pelasi tälä kaudella Tshekin pääsarjassa. 48 ottelussa kokenut puolustaja summasi tehot 4+28=32.