Aleksander Barkov on voittanut parhaan puolustavan hyökkääjän Selke Trophyn. Kyseessä oli uran toinen kerta, kun Barkov pokkasi pystin nimiinsä.

Barkovin lisäksi finalisteja olivat Carolina Hurricanesin Jordan Staal ja Toronto Maple Leafsin Auston Matthews. Muut pelaajat jäivät kauas suomalaisen selän taakse.

Äänestyksessä jokainen toimittaja sai nimetä viisi pelaajaa numerojärjestyksessä. Barkov sai äänestyksessä hurjat 1817 pistettä ja 165 ykkössijaa. Kakkoseksi sijoittunut Staal sai 539 pistettä, ja toiseksi eniten ykkössijoja sai Sam Reinhart, 12.

– Tämä merkitysee tietysti paljon. Joka vuosi yritän vain hotaa oman hommani mahdollisimman hyvin puolustuksellisesti ja hyökkäyksellisesti. On selvää, että hyvässä joukkueessa, hyvässä systeemissä ja hyvien joukkuekavereiden kanssa pelaaminen auttaa myös, Barkov kommentoi NHL.comin mukaan.

Suomalaisista myös Roope Hintz pääsi äänestyksessä kymmenen parhaan joukkoon. Hän sijoittui kuudenneksi 315 pisteellä.