Florida Panthers voitti viime yönä New York Rangersin NHL:n pudotuspeleissä maalein 3-2. Ottelusarja on nyt tasan 2-2.

Aleksander Barkov oli jälleen Floridan tehokkaimpia pelaajia ja joukkueensa kantavia voimia voitossa. Hän keräsi tililleen kaksi syöttöpistettä.

Barkovin oli mukana tehtailemassa Floridan voittomaalia ensimmäisessä jatkoerässä. Hän löysi syötöllään Sam Reinhartin vastustajan neliön keskeltä, ja Reinhartin napakka kuti painui aivan etuylänurkkaan.

Ottelun jälkeen Barkov oli iloinen ja odottavainen tulevan suhteen.

– Tämä on mahtavaa. Olemme hienossa tilanteessa. Tämä on nyt paras kolmesta, jos en ole väärässä. On itäisen konferenssin finaalit ja jos joku ei ole innoissaan, hän on väärässä paikassa. Meidän pukukopissamme kaikki ovat innoissaan, kaikki ovat iloisia ja kaikki ovat valmiita painamaan niska limassa töitä, Barkov kommentoi Sportsnetin haastattelussa.

15 pudotuspelottelussa Barkov on nyt kerännyt tehot 6+11=17. Hän on pudotuspelien pistepörssin jaetulla kuudennella sijalla.

Florida Panthers

@FlaPanthers
INJECT THIS INTO OUR VEINS