Olli Jokisen seuraava työpaikka on nyt virallisesti selvillä.

SHL-seura Timrå IK tiedotti maanantaina palkanneensa Jokisen uudeksi päävalmentajakseen. Sopimus on kaksivuotinen ja se sisältää lisäksi option kolmannesta kaudesta.

– Olemme erittäin iloisia voidessamme esitellä Ollin Timrå IK:n uudeksi päävalmentajaksi. Olli on valmentaja, jolla on takanaan pitkä ja menestyksekäs pelaajaura ja monia kokemuksia, joista on hyötyä pukukopissa. Hän haluaa kehittää sekä nuorempia että vanhempia pelaajia lisäämällä harjoituskulttuuria kaikilla tasoilla ja jatkaa Timrå IK DNA:n rakentamista. Olemme ylpeitä, että seuramme houkuttelee Ollin kaltaista valmentajaa, kommentoi urheilujohtaja Kimmo Kapanen seuran tiedotteessa.

– Olen erittäin iloinen mahdollisuudesta tulla tänne valmentajaksi. Filosofiani on, että harjoittelu on kovempaa kuin peli ja sen myötä haluan pystyä tarjoamaan kannattajille täällä Timråssa viihdyttävää jääkiekkoa. Odotan todella innolla kauden alkua, kommentoi Jokinen.

Jokinen valmensi edelliset kolme kautta Jukureita. Päättyneellä kaudella hän luotsasi joukkueen Liigan runkosarjassa viidenneksi.

LUE MYÖS