KooKoo on palkannut Jouko Myrrän, 55, uudeksi päävalmentajakseen. Myrrän sopimus on 2+1-vuotinen.

Myrrän valmennusryhmässä työskentelevät Tuukka Poikonen, Manu Lähteenmäki, Matti Ranta ja Jarkko Rissanen.

– Haluamme KooKoon olevan aktiivinen, aloitteellinen, vahvasti kamppaileva ja uhrautuvasti puolustava joukkue, jonka arki tukee vahvasti tätä tavoitetta. Jouko Myrrä sopii erinomaisesti päävalmentajaksi toteuttamaan tätä tavoitetta, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen kommentoi seuran tiedotteessa.

Myrrä on aiemmin valmentanut Ilveksessä. Hän toimi tupsukorvien apuvalmentajana neljällä kaudella, kunnes korvasi Karri Kiven päävalmentajana. Ilveksen päävalmentajana Myrrä nähtiin neljällä eri kaudella, kunnes hänet korvattiin Antti Pennasella kesken kauden.

– Olen ollut nyt puolitoista vuotta pois jääkiekkojoukkueen arjesta ja hallivalmentamisesta, joten palo hallille ja auttamaan pelaajia on todella kova. Meillä on edessä hieno mahdollisuus ja lähden luottavaisin mielin jatkamaan KooKoon ammattimaista historiaa, Myrrä kommentoi.