Philadelphia Flyersin GM Daniel Briere saapui perjantaina lehdistötilaisuuteen ikävän uutisen kanssa.

Briere’n mukaan Flyersiin siirtorajalla Colorado Avalanchesta isossa vaihtokaupassa hankittu hyökkääjä Ryan Johansen ei välttämättä pysty jatkamaan uraansa loukkaantumisen takia.

– Johansenin tilanteesta voin sanoa vain sen, ettemme odota häntä takaisin. Selvitämme lääketieteellistä ongelmaa hänen kanssaan. Hänen ensisijainen tavoitteensa on ylipäätään pelata jokin päivä vielä. Hän uskoo, ettei ole enää kykeneväinen pelaamaan jääkiekkoa, Briere sanoi The Athletic -sivuston mukaan.

Tällä kaudella Johansen pelasi Avalanchessa 63 ottelua tehopistein 13+10=23. Pahasti alisuorittanut 31-vuotias sentteri kaupattiin keväällä Flyersiin, jossa hänet lähetettiin heti siirtolistalle. Flyersissa Johansen ei kerennyt pelata yhtään ottelua.

Johansen tienaa kahdeksan miljoonan dollarin palkkaa vielä vuoteen 2025 asti. Flyers maksaa kanadalaisen palkasta vain neljän miljoonan dollarin osuuden.

Johansen on pelannut mittavalla NHL-urallaan Columbus Blue Jacketsin, Nashville Predatorsin ja Colorado Avalanchen riveissä yhteensä 905 ottelua (202+376=578). Pudotuspeliotteluita miehellä on 67.

Bill Meltzer

@billmeltzer
Briere said of Ryan Johansen that the player doesn't believe he (medically) can play hockey again.

LUE MYÖS: