Ilveksen päävalmentaja Antti Pennanen nostatti perjantaina suuren kohun, kun hän jätti vastustajan kättelemättä hävityn puolivälieräsarjan jälkeen. Aamulehden haastattelussa Pennanen kertoi, että kyse oli inhimillisestä erheestä.

– Siitä pyydän nyt anteeksi. Se oli kyllä ihan vahinko. Että tota… Jos se on käytäntö liigassa, niin sitten pyydän anteeksi. Siihen ei liity mitään. Ajattelin, että käyn sitten tuolla kättelemässä (vastustajan pukukopilla). Tuttuja miehiä, ei ollut missään nimessä huonoa käytöstä. Pyydän anteeksi, Pennanen selitti ratkaisuaan Aamulehdelle.

Sosiaalisessa mediassa suhtauduttiin skeptisesti Pennasen selitykseen. Valmentaja on tehnyt pitkän uran Liigassa ja muun muassa valmentanut HPK:n mestaruuteen. Koskaan aiemmin Pennanen ei ole kohauttanut jättämällä vastustajaa kättelemättä.

Sosiaalisessa mediassa onkin lähtenyt leviämään kuva viime keväältä. Kuvassa Pennanen kättelee Pelicansin Tommi Niemelää hävityn välieräsarjan jälkeen.

Voit katsoa kuvan alta.

Antti Kalervo Kangas

@TapparaMies
”Se oli kyllä ihan vahinko. Että tota... Jos se on käytäntö #liiga’ssa, niin sitten pyydän anteeksi. Siihen ei liity mitään.”

Viime keväänä Pennanen näytti muistavan käytännöt. #Ilves