Liigan hallitseva mestari Tappara rysäytti tiistain Lukko-ottelun yhteydessä tiskiin peräti neljä uutta pelaajasopimusta.

Tamperelaisseura solmi kevääseen 2026 ulottuvan jatkosopimuksen hyökkääjä Benjamin Rautiaisen, 18, kanssa. Rautiainen on nakutellut A-nuorten SM-liigan 34 ottelussa kammotehot 28+32=60.

Hyökkääjä Juuso Nykänen, 20, jatkaa seurassa niin ikään vuoteen 2026 ulottuvalla pahvilla. Nykänen on iskenyt A-nuorissa 45 otteluun tehot 12+16=28.

Puolustaja Niko Korkola, 18, jatkaa Tapparassa ensi kauden loppuun asti. Tappara solmi lisäksi kahden vuoden Liiga-sopimuksen Pohjola-leirin parhaaksi pelaajaksi valitun Jesper Kotajärven, 16, kanssa.

– Junioripuolellamme tehdään erittäin hyvää työtä ja olemme iloisia, että olemme saaneet tehtyä sopimukset näiden neljän pelaajan kanssa. Jokainen heistä on osoittanut arjessa olevansa Liiga-sopimuksen arvoisia pelaajia. Vankka yhteistyö junioripuolen kanssa helpottaa myös nuorten pelaajien siirtymistä Liiga-joukkueeseen, urheilupäällikkö Antti Tuomenoksa hehkutti seuran tiedotteessa.

LUE MYÖS: